Dieweg, même pas mort !

Tijdelijke evenementen Gratis
article_perso1

Aan het einde van hun Master 2 in illustratie werkten zeven studenten van de ArBA-EsA samen aan de creatie van een collectief stripproject, geïnspireerd op een unieke plek die de essentie van een gemeenschappelijke ‘ervaring’ oproept: de begraafplaats aan de Dieweg.

De Dieweg, die vaak als verlaten wordt beschreven, wordt al jaren niet meer gebruikt voor begrafenissen. In de loop der tijd heeft de natuur haar rechten opgeëist en is er een bloeiende plantenwereld ontstaan, die een toevluchtsoord vormt voor een verscheidenheid aan wilde dieren. Planten en dieren leven er samen met de graven en de overledenen.

Dit stripverhaal is geïnspireerd op de vele relaties tussen de ‘levenden’ – mensen, fauna en flora – en de ‘niet-levenden’.

Aan het collectieve project werken mee Beatrice Borso, Garance Coppens, Céleste Maurel, Fiona Meynier, Nicolas Nivesse, Agathe Payen en Jeanne Verlhac.

article_perso2

Photos

Infos

Infos pratiques

Groepstentoonstelling, gratis toegang

Martelarenplein 14
1000 Brussel
België

Horaires

Dinsdag tot zaterdag van 10u00 tot 18u00

Contact

+32 2 227 34 03
info@maisoncfc.be

Bezoek de website

Proposez-nous du contenu

N’hésite pas à nous partager tes bons plans, suggestions, évènements ou encore BD coup de coeur ! Nous reviendrons vers toi au plus vite 🥳

Inhoud indienen

Aarzel niet om je tips, suggesties, evenementen of favoriete strips met ons te delen! We nemen zo snel mogelijk contact met je op 🥳