Gilles BARBIER – Propriétaire ? Locataire ?

Tijdelijke evenementen
article_perso1

Eerste solotentoonstelling van beeldend kunstenaar Gilles Barbier bij galerie Huberty & Breyne

Voor de allereerste keer presenteert galerie Huberty & Breyne een tentoonstelling van de gerenommeerde Franse beeldend kunstenaar en tekenaar Gilles Barbier. Getiteld Propriétaire ? Tenant? van 8 september tot 14 oktober 2023, biedt de tentoonstelling een duik in ficties om – volgens de kunstenaar – betekenis te geven aan de werkelijkheid.
Beeldhouwwerken, tekeningen, gouaches, enz. komen allemaal samen in een driedelige scenografie die door de kunstenaar is bedacht. In totaal getuigen meer dan vijftig werken, waarvan de meeste nog niet eerder gepubliceerd, van het complexe en productieve karakter van het werk van Gilles Barbier. Daaronder zijn nieuwe werken uit zijn beroemdste series: still memory; cosmic comics; equilibrium; summer drawings; ce qui est sorti du chapeau, enz.
Met Propriétaire ? Met Propriétaire ? Tenant heeft Gilles Barbier opnieuw een tentoonstelling gemaakt waarin het absurde vakkundig wordt ingezet en de bezoeker wordt aangespoord om de paden van zijn eigen rede te verkennen.

article_perso2

Photos

Infos

Galerie Huberty Breyne

place du Châtelain 33

1050 Bruxelles

Infos pratiques

Horaires

Woensdag > Zaterdag 11u-18u

Contact

+32 (0)2 893 90 30
contact@hubertybreyne.com

Bezoek de website

Proposez-nous du contenu

N’hésite pas à nous partager tes bons plans, suggestions, évènements ou encore BD coup de coeur ! Nous reviendrons vers toi au plus vite 🥳

Inhoud indienen

Aarzel niet om je tips, suggesties, evenementen of favoriete strips met ons te delen! We nemen zo snel mogelijk contact met je op 🥳