Largo Winch – Retrospectief

Tijdelijke evenementen Tekeningsessies
article_perso1

Largo Winch behoeft geen introductie. De avonturen van de weesmiljardair zijn al meer dan dertig jaar een groeiend populair succes. Het personage, bedacht door Jean Van Hamme en in 1990 tot leven gebracht door Philippe Francq, blijft lezers boeien. En met reden: zijn vele avonturen, tegen een achtergrond van financiële en geopolitieke intriges, zijn altijd actueel en boeiend.

Om samen te vallen met de publicatie van Le Centile d’or (editie Dupuis), het 24e deel in de serie, is Huberty & Breyne verheugd een retrospectieve tentoonstelling van mythische originele platen van Philippe Francq te presenteren. De tentoonstelling is ook een gelegenheid om de nauwgezette werkwijze van de kunstenaar te belichten, met karakterstudies, paginapotloden en albumkleuren die ook te zien en te koop zijn.

article_perso2

Photos

Infos

Galerie Huberty Breyne

place du Châtelain 33

1050 Bruxelles

Infos pratiques

Opening op donderdag 16 november 2023 van 18.00 tot 21.00 uur. In aanwezigheid van de kunstenaar

Signeersessie vrijdag 17 november van 17u tot 19u
Hier reserveren (plaatsen zijn beperkt)
Philippe Francq signeert exclusief de speciale editie van het laatste deel, gereserveerd voor de galerie Huberty & Breyne.

Tentoonstelling van vrijdag 17 november 2023 tot zaterdag 16 december 2023

Horaires

Woensdag > zaterdag 11.00-18.00 uur

Contact

+32 (0)2 893 90 30
contact@hubertybreyne.com

Proposez-nous du contenu

N’hésite pas à nous partager tes bons plans, suggestions, évènements ou encore BD coup de coeur ! Nous reviendrons vers toi au plus vite 🥳

Inhoud indienen

Aarzel niet om je tips, suggesties, evenementen of favoriete strips met ons te delen! We nemen zo snel mogelijk contact met je op 🥳