E² (Sterput)

article_perso1

E² is een in 2013 opgerichte artistieke vereniging, gevestigd in Sterput in Brussel, die het hele jaar door tentoonstellingen, creatieve workshops, een focus op micro-publishing en andere culturele evenementen organiseert. Als ontmoetingsplaats voor opkomende en gevestigde kunstenaars uit alle lagen van de bevolking promoot Sterput alternatieve en niet-standaard hedendaagse kunst. Het E²-project stelt een andere visie op kunst voor, rauw en scherp, maar ook populair en toegankelijk, gericht op toegang tot cultuur voor iedereen. Sterput is een non-conformistische en eigenzinnige figuratieve kunstvorm die gelooft in de emotionele kracht van beelden.

E² vzw drukt zich ook uit door de publicatie van kunstenaarsboeken die in beperkte oplage in Brussel gedrukt en met de hand gemaakt worden. Bij elke tentoonstelling verschijnt een boek. De boekhandel van Sterput presenteert een mooie selectie van verschillende artistieke creaties: graphzines, boeken, posters, enz.

E² is gebaseerd op een vzw en bestaat uit een team van vrijwilligers die werken voor een lokale, respectvolle, ondersteunende en collaboratieve economie. Sterput is de tentoonstellings- en distributieruimte van E² vzw, open van donderdag tot zondag, in de Lakenstraat 122 in Brussel.

article_perso2

Foto's

Info

E² (Sterput)

Rue de Laeken 122

1000 Bruxelles

Infos pratiques

Open op donderdag, van 17u tot 20u.
En vrijdag, zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur.
Ook op afspraak

 

Contact

info@sterput.org

Bezoek de website

Proposez-nous du contenu

N’hésite pas à nous partager tes bons plans, suggestions, évènements ou encore BD coup de coeur ! Nous reviendrons vers toi au plus vite 🥳

Inhoud indienen

Aarzel niet om je tips, suggesties, evenementen of favoriete strips met ons te delen! We nemen zo snel mogelijk contact met je op 🥳