Brüsel

article_perso1

De in 1994 opgerichte boekhandel & galerij Brüsel – genoemd naar de beroemde stad van François Schuiten & Benoît Peeters – biedt al meer dan 25 jaar een breed assortiment strips, manga’s, stripboeken en kinderboeken, maar ook exclusieve objecten, posters, zeefdrukken, originelen, lijsten, prenten en boekplaten en nog veel meer.
Gelegen in een voormalige kruidenierswinkel en een fin de siècle gebouw aan de rand van de Beurs, in het hart van het voetgangersgebied van Brussel, is Brüsel 7 dagen per week geopend: advies, tentoonstellingen van originelen, auteursbijeenkomsten, enz.

Het is een van de ongeveer vijftig Belgische boekhandels die erkend zijn als “kwaliteitsboekhandel“, een label voor boekhandels dat bijdraagt tot de promotie van een beroep dat essentieel is voor het culturele leven in de Federatie Wallonië-Brussel.

article_perso2

Foto's

Info

Brüsel

Boulevard Anspach 100

1000 Bruxelles

Infos pratiques

Dagelijks geopend van 10:30 tot 18:30 uur.

Contact

+32 (0)2 511 08 09
info@brusel.com

Bezoek de website

Proposez-nous du contenu

N’hésite pas à nous partager tes bons plans, suggestions, évènements ou encore BD coup de coeur ! Nous reviendrons vers toi au plus vite 🥳

Inhoud indienen

Aarzel niet om je tips, suggesties, evenementen of favoriete strips met ons te delen! We nemen zo snel mogelijk contact met je op 🥳