Utopia

article_perso1

Gelegen in het hart van de hoofdstad, op een steenworp afstand van de Grote Markt van Brussel, is boekhandel UTOPIA sinds de opening 15 jaar geleden niet stil blijven staan.

De UTOPIA-boekhandel is gespecialiseerd in Amerikaanse strips en biedt een breed scala aan producten zoals beeldjes, harsen, figuurtjes en ander verzamelbaar speelgoed, maar ook vintage producten uit cultfilms en -series zoals die van de beroemde intergalactische saga Star Wars.

Wij verwelkomen u van maandag tot zaterdag in een origineel kader en een unieke sfeer. Kom en ontdek onze collectie reuzenbeelden en zeldzame en ongewone voorwerpen!

Boekhandel UTOPIA nodigt regelmatig Amerikaanse stripauteurs uit voor uitzonderlijke signeersessies en tentoonstellingen van originele illustraties.

Aarzel niet om hun website te bezoeken en lid te worden van hun club om te profiteren van unieke voordelen en om rechtstreeks op de hoogte te worden gebracht van de data van tentoonstellingen en promoties van een auteur.

article_perso2

Aankomende evenementen

Pas d'événement prévu prochaînement

Info

Utopia

Rue du midi 39

1000 Bruxelles

Infos pratiques

Open van mandag tot donderdag, van 10u tot 18u
En open vrijdag en zaterdag, van 10u tot 18u30

 

Contact

+32(0) 2 514 08 26
commandes@utopiacomics.be

Bezoek de website

Proposez-nous du contenu

N’hésite pas à nous partager tes bons plans, suggestions, évènements ou encore BD coup de coeur ! Nous reviendrons vers toi au plus vite 🥳

Inhoud indienen

Aarzel niet om je tips, suggesties, evenementen of favoriete strips met ons te delen! We nemen zo snel mogelijk contact met je op 🥳