48H BD

Tijdelijke evenementen Vergaderingen Tekeningsessies
article_perso1

48H BD is hét festival van strips, manga en stripverhalen in heel Frankrijk en België. Met 300.000 deelnemers per jaar en een groot, familiaal en eclectisch publiek is het een populair en feestelijk evenement, met dezelfde insteek als bijvoorbeeld Partir en livre of Fête de la musique. En in 2023 viert 48H BD zijn 11e verjaardag!

Het is ook een antwoord op de uitdaging om het lezen te democratiseren. In de loop der jaren heeft het evenement heeft het evenement ook plaatsgevonden op plekken die niets met boeken te maken hebben en hebben ze zich toegespitst op het bereiken van een meer achtergesteld publiek.

article_perso2

Photos

Infos

Infos pratiques

De 48h BD is niet gebonden aan een bepaalde plaats. Om te weten te komen waar hun activiteiten zijn gepland, nodigen wij u uit hun website te raadplegen.

Bezoek de website

Proposez-nous du contenu

N’hésite pas à nous partager tes bons plans, suggestions, évènements ou encore BD coup de coeur ! Nous reviendrons vers toi au plus vite 🥳

Inhoud indienen

Aarzel niet om je tips, suggesties, evenementen of favoriete strips met ons te delen! We nemen zo snel mogelijk contact met je op 🥳