Librairie La Licorne

article_perso1

De in 1982 door Michel Pire opgerichte boekhandel La Licorne was aanvankelijk gevestigd in de Xavier De Buestraat. Op initiatief van André Pire, die een meer open ruimte wenste, verhuisde de winkel naar Alsembergsesteenweg 656.

Deborah Danblon en Daniel Debroux namen de zaak in 2006 over en breidden de boekhandel in 2008 uit met een jongerenafdeling. In mei 2012 werd een educatieve ruimte geopend, waar leerkrachten boeken kunnen raadplegen, lenen en advies krijgen van een liefhebber van jeugdliteratuur.

Vandaag is de leiding van La Licorne in handen van Muriel Desart en Didier Peeters, twee enthousiastelingen die dit prachtige avontuur zijn aangegaan.

La Licorne is ook aanwezig in de ether, via de stem van Deborah Danblon, elke zondag om 12 uur op La Première in het programma La librairie francophone. U zult haar favorieten ontdekken, evenals die van haar collega-boekhandelaars uit andere landen die voor dit literaire evenement zijn samengekomen.

article_perso2

Aankomende evenementen

Pas d'événement prévu prochaînement

Foto's

Info

Librairie La Licorne

Chaussée d'Alsemberg 715

1180 BRUXELLES

Infos pratiques

Praktische informatie

Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u30

Contacten

+32 (0)2 217 51 25
info@librairielalicorne.be

Bezoek de website

Proposez-nous du contenu

N’hésite pas à nous partager tes bons plans, suggestions, évènements ou encore BD coup de coeur ! Nous reviendrons vers toi au plus vite 🥳

Inhoud indienen

Aarzel niet om je tips, suggesties, evenementen of favoriete strips met ons te delen! We nemen zo snel mogelijk contact met je op 🥳